RentMagic logo

Verhoog je productiviteit met deze online verhuursoftware. Alles getegreerd in één softwaresysteem voor jouw organisatie. Materialen, klanten, administratie, planning en alle communicatie.

Dashboard on mobile device

Publish fast fields

< Back to overview

Customer

De geselecteerde klant waarvoor de order of bestelling is bestemd.

Contact person

Een contactpersoon binnen het bedrijf van de klant die de artikelen op de order zal ontvangen. Dit veld is niet verplicht, maar wel aan te bevelen te gebruiken.

Reference

A reference for the customer, for example a serial number or a project number for administrative processing at the customer.

Starting date

De aanvangsdatum van facturatie van de uitgifte. De artikelen die op de order geplaatst worden krijgen automatisch deze startdatum. De leverdatum is per direct, omdat het een snelle uitgifte betreft.

Ending date

De einddatum wanneer de facturatie van de order stopt, althans dit is de suggestie. In werkelijkheid kan de order natuurlijk langer in behandeling blijven.

Category

De geselecteerde artikelcategorie waarin een selectie gedaan kan worden van artikelen binnen deze categorie in het veld Scan.

Scan

Mogelijkheid voor het scannen of opzoeken van artikelen of serienummers die per direct geplaatst worden op de snel uit te geven order.

Previous Publish fast info and actions
Content
en_USEnglish