RentMagic logo

Verhoog je productiviteit met deze online verhuursoftware. Alles getegreerd in één softwaresysteem voor jouw organisatie. Materialen, klanten, administratie, planning en alle communicatie.

Dashboard on mobile device

Publish fast info and actions

< Back to overview

Snel uitgeven is bedoeld om orders op een vlotte manier af te handelen. Vaak wordt snel uitgeven gebruikt tijdens de uitgifte aan een balie. In complexere situaties waarbij veel randinformatie moet worden vastgelegd op een bepaalde bestelling, voldoet snel uitgeven niet. Gebruik dan de module orders. Overleg met je beheerder welke module je het beste kunt gebruiken.

Handel > Acties > Uitgeven

Het snel uitgeven scherm wordt geopend.

Snel uitgeven uitvoeren

Artikelen of serienummers kunnen snel worden uitgegeven in deze module. Na het opstarten van de module vul je alle relevante velden in en kun je artikelen of serienummers gaan scannen om deze op de order (bestelling) te plaatsen. Vul de bestelling zo compleet mogelijk in, zodat deze op een later tijdstip zo goed mogelijk te traceren is. Bij het veld scan kun je de artikelen of serienummer invoeren of scannen met een barcode scanner. Deze worden direct onderin de artikelenlijst geplaatst met de bijbehorende prijzen. Ook kunnen de velden in de lijst meteen worden aangepast.

Nadat de order volledig naar wens is gevuld klik je op save om de order te bewaren. Tevens wordt de order ook direct in status in behandeling geplaatst, ervan uitgaande dat de order per direct ook uitgegeven is. Na het opslaan wordt ook het ordernummer toegekend. Als je wijzigingen wilt doen aan deze order kun je via het orderoverzicht de order terug vinden, dubbelklikken en aanpassen.

Let op: Bepaalde velden zijn pas zichtbaar nadat de order is opgeslagen, maar deze zijn niet relevant voor snelle uitgifte.

Next Publish fast fields
Content
en_USEnglish