RentMagic logo

Verhoog je productiviteit met deze online verhuursoftware. Alles getegreerd in één softwaresysteem voor jouw organisatie. Materialen, klanten, administratie, planning en alle communicatie.

Dashboard on mobile device

Contact person tabs

< Back to overview

Naast de velden van de contactpersoon is nog meer informatie gekoppeld in de vorm van tabbladen. Je kunt de verschillende tabbladen doorlopen onder het contactpersoon details scherm. Onderstaande tabbladen behoren tot een contactpersoon.

Certificates

Binnen de certificaten is het mogelijk om certificaten aan de contactpersoon te koppelen waarmee het mogelijk wordt om een contactpersoon de mogelijkheid te geven artikelen te huren die het certificaat vereisen. Meer informatie over de certificaten vind je in de paragraaf Certificaten.

Module certificaten

Fields

  • Certificate: Het te selecteren certificaat wat reeds aan een artikel gekoppeld is welke je wilt instellen op deze contactpersoon.
  • Contact person: De contactpersoon is al geselecteerd vanuit de bovenliggende module.
  • Starting date: De startdatum van de periode wanneer het certificaat geldig is voor deze contactpersoon.
  • Ending date: De einddatum van de periode wanneer het certificaat geldig is voor deze contactpersoon.

Add

Om een certificaat te koppelen klik op new. Fill in the needed fields. Press on save to save the data.

Change

Je kunt een bestaand ingesteld certificaat aanpassen indien nodig. Dubbelklik het certificaat in het overzicht en pas de wijzigingen aan. Klik op save to save the data.

Delete

Je kunt een bestaand ingesteld certificaat verwijderen als het niet langer van toepassing is. Selecteer het desbetreffende certificaat en klik op delete om het certificaat te verwijderen.

Serial numbers

In dit overzicht vind je alle serienummers die gekoppeld zijn aan de contactpersoon. In veel gevallen zijn dit persoonlijke artikelen, zoals bijvoorbeeld kleding of persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook specialistisch gereedschap wat echt toegekend is aan een contactpersoon kan in dit overzicht worden weergegeven.

Previous Contact person fields
Content
en_USEnglish