RentMagic logo

Verhoog je productiviteit met deze online verhuursoftware. Alles getegreerd in één softwaresysteem voor jouw organisatie. Materialen, klanten, administratie, planning en alle communicatie.

Dashboard on mobile device

Customer fields

< Back to overview

Klantnummer

Het unieke klantnummer van de klant.

Financial

Klik op het pijltje om het financiële blad te openen. Op het financiële blad is het mogelijk extra gegevens van de klant in te stellen. Hierin staan belangrijke gegevens betreffende limieten en dergelijke. Meer info over financieel kun je in de handleiding klant financieel vinden.

Module klant financieel

Company name

De bedrijfsnaam van de klant.

Aanhef

De aanhef van de hoofdcontactpersoon van de klant, of de aanhef van de klant als het een particuliere klant betreft. Tevens is dit de persoon waar een factuur naar toe verstuurd wordt.

Voornaam

De voornaam van de hoofdcontactpersoon van de klant, of de voornaam van de klant als het een particuliere klant betreft. Tevens is dit de persoon waar een factuur naar toe verstuurd wordt.

Achternaam

De achternaam van de hoofdcontactpersoon van de klant, of de achternaam van de klant als het een particuliere klant betreft. Tevens is dit de persoon waar een factuur naar toe verstuurd wordt.

Straat

De straatnaam van het factuuradres van de klant, oftewel het hoofdadres. Eventuele extra aflever- of project adressen kunnen worden aangemaakt in het subtabblad adressen.

 

Huisnummer

Het bijbehorende huisnummer van het factuuradres, oftewel het hoofdadres.

Toevoeging

Een eventuele toevoeging op het huisnummer van het factuuradres, oftewel het hoofdadres.

Postcode

De postcode van het factuuradres, oftewel het hoofdadres.

Plaats

De plaatsnaam van het factuuradres, oftewel het hoofdadres.

Phone number

Het (hoofd) telefoonnummer van de klant.

E-mail

Het e-mail adres van de klant, waarop ook facturen kunnen worden ontvangen.

Website

Een mogelijk website adres van de klant.

Inactief

Indien een klant inactief is, dan kunnen er geen handelsdocumenten meer worden gemaakt voor deze klant, alleen (tussentijdse) facturen vanuit actieve orders die van voor de inactief stelling aangemaakt zijn. Lopende activiteiten mogen wel afgerond worden. Inactief stellen van een klant kun je vergelijken met een klant ‘on hold’ zetten.

Customer group

Een klant behoort altijd tot een bepaalde klantgroep. Een klantgroep laat bijvoorbeeld bepaalde condities in werking treden tijdens het handelsproces, zoals bijvoorbeeld prijsafspraken. Ook kun je een klantgroep zien als een soort herkenning voor een klant. Klantgroepen worden aangemaakt in de module klantgroepen.

Language

De gekozen taal bij een klant draagt bij aan hoe handelsdocumenten, met name de weergave in rapportagevorm, worden weergegeven aan de klant.

Land

Het land waarin de klant is gevestigd.

Standaard levermethode

De lever- of transportmethode die standaard gekozen wordt tijdens het aanmaken van een offerte of order voor deze klant. Op de offerte of order zelf kan de levermethode altijd veranderd worden.

Tags

Eventuele kenmerken gerelateerd aan deze klant. Denk aan vervoer, gereedschap, veiligheidsmateriaal. De tags kun je ook gebruiken om op een klant te zoeken in het overzicht.

Contractnummer

Het contractnummer voor deze klant. Dit vrije veld kan worden gebruikt als een referentie en kent verder geen functionaliteit.

Created by

Door wie van de gebruikers binnen RentMagic deze klant is aangemaakt.

Created on

Wanneer de klant precies is aangemaakt.

Previous Customer info and actions
Next Customer tabs
Content
en_USEnglish