RentMagic logo

Verhoog je productiviteit met deze online verhuursoftware. Alles getegreerd in één softwaresysteem voor jouw organisatie. Materialen, klanten, administratie, planning en alle communicatie.

Dashboard on mobile device

Email history info and actions

< Back to overview

In de module e-mailgeschiedenis kun je alle verzonden e-mails bekijken en eventueel verwijderen. Nadat het systeem een e-mail automatisch heeft verstuurd, wordt automatisch een kopie ervan in de e-mailgeschiedenis bijgehouden. Hiermee is het altijd mogelijk om te achterhalen of een e-mail daadwerkelijk is verstuurd. Je kunt deze functionaliteit vergelijken met verzonden items in bijvoorbeeld Outlook.

Let op: Als een e-mail getoond wordt in de e-mailgeschiedenis is er nog geen volledige garantie dat de e-mail is aangekomen bij de ontvangende partij. Meer informatie kun je hier het beste over inwinnen bij je systeembeheerder.

Instellingen > Rapportage en e-mail > E-mailgeschiedenis.

Delete

Om één of meerdere e-mails te verwijderen kun je het selectievakje(s) voor de e-mail(s) selecteren in het overzicht. Klik vervolgens op delete. De e-mails zijn dan definitief uit het systeem verwijderd.

E-mails opnieuw versturen

Het is mogelijk om een e-mail uit de e-mail geschiedenislijst opnieuw te verzenden. Als bijvoorbeeld een e-mail niet is aangekomen bij de ontvanger, dan kan desgewenst de e-mail opnieuw worden verzonden. Om een of meerdere e-mails opnieuw te versturen, kun je bij de desbetreffende e-mail(s) het selectievakje selecteren en vervolgens klikken op verzenden. Nadat een e-mail succesvol is verzonden is het veld is verzonden aangevinkt.

Content
en_USEnglish