RentMagic logo

Verhoog je productiviteit met deze online verhuursoftware. Alles getegreerd in één softwaresysteem voor jouw organisatie. Materialen, klanten, administratie, planning en alle communicatie.

Dashboard on mobile device

User tabs

< Back to overview

Naast de velden van een gebruiker kan nog meer informatie gekoppeld zijn in de vorm van tabbladen. Je kunt de verschillende tabbladen doorlopen onder het gebruiker details scherm. Onderstaande tabbladen behoren tot een gebruiker.

Contact persons

Let op: dit tabblad is alleen zichtbaar als de systeeminstelling “enkele contactpersoon per gebruiker” uitgeschakeld staat. Deze instelling zorgt ervoor dat het mogelijk is om meer dan één contactpersoon (oftewel klant) te koppelen aan één gebruikersaccount. Deze instelling is uitsluitend bedoeld voor frontend gebruikers, bijvoorbeeld klanten.

Het is mogelijk om meerdere contactpersonen te koppelen onder de gebruikersaccount. In de frontend (website of webshop) dient een gebruiker na het inloggen eerst een keuze te maken bij welke klant – en dus als welke contactpersoon – ingelogd moet worden.

Fields

  • Klantnr.: Selecteer een klantnummer waarvoor je de contactpersoon wilt koppelen aan de gebruiker.
  • Contactpersoon: Na het selecteren van een klantnummer kun je een bijbehorende contactpersoon selecteren waarvoor je de gebruiker wilt koppelen.
  • Rol: Selecteer een rol die in het systeem bekend is bij het selecteren van de contactpersoon.

Add

Om een contactpersoon toe te voegen klik je op new. Fill in the needed fields. Press on
save
om de gegevens te bewaren. De contactpersoon wordt per direct gekoppeld aan de gebruiker.

Change

Je kunt een gekoppelde contactpersoon wijzigen indien nodig. Dubbelklik de contactpersoon en pas de contactpersoon aan naar gelang. Je kunt ook een andere contactpersoon selecteren. Klik op save om de gegevens te bewaren. De wijzigingen zijn direct van kracht.

Delete

Je kunt een gekoppelde contactpersoon verwijderen als die niet langer actief moet zijn op de gebruiker. Selecteer de desbetreffende contactpersoon en klik op delete om de contactpersoon te verwijderen.

Previous User fields
Content
en_USEnglish