RentMagic logo

Verhoog je productiviteit met deze online verhuursoftware. Alles getegreerd in één softwaresysteem voor jouw organisatie. Materialen, klanten, administratie, planning en alle communicatie.

Dashboard on mobile device

Introduction

Is RentMagic nieuw voor je en wil je het eens uitproberen? Of wil je echt aan de slag met RentMagic? Je kunt RentMagic zelf configureren en inrichten door gebruik te maken van deze introductie tutorial. De handleiding kun je altijd gebruiken als je extra informatie nodig hebt over een bepaalde module. Extra informatie is binnen RentMagic altijd te vinden via de help knopjes bovenin iedere module.


Deze tutorial bevat de essentiële onderwerpen die je stap voor stap doorloopt om goed van start te gaan. Je kunt deze onderwerpen niet overslaan, omdat de juiste instelling nodig is om RentMagic goed te laten functioneren.


Bij ieder onderwerp zullen we een aanwijzing geven in het hoofdmenu (links) waar je naar toe moet navigeren, de overige menu’s schakelen we dan tijdelijk uit om het voor jou eenvoudig te maken.


In de introductie tutorial gebruiken we de volgende tekens:

waar je naar toe moet navigeren in het hoofdmenu

als je op een bepaald knopje moet drukken in de module waar je in zit

als we verwijzen naar meer informatie op een andere pagina, bijvoorbeeld de handleiding

hoeveel tijd het in beslag neemt om door te lopen (in minuten)

We beginnen nu met het eerste onderwerp: rollen en permissies.

Veel succes!


Om te starten met het instellen van de rollen en permissies, navigeer in het hoofdmenu naar:

Instellingen > Gebruikers > Rollen en permissies.

en_USEnglish