RentMagic logo

Verhoog je productiviteit met deze online verhuursoftware. Alles geïntegreerd in één softwaresysteem voor jouw organisatie. Materialen, klanten, administratie, planning en alle communicatie.

Dashboard on mobile device

Gebruikers

Als je met een team werkt in RentMagic is het essentieel om andere gebruikers aan te maken. Het is voor het traceren van informatie het beste om iedere gebruiker een eigen gebruikersnaam en wachtwoord te geven. Een gebruiker die je aanmaakt wordt altijd toegekend aan één rol. De rollen heb je zojuist al ingesteld.

Je kunt zoveel gebruikers aanmaken als dat je wilt, de RentMagic licentie waar je gebruik van maakt zal altijd rekening houden met het aantal gebruikers wat tegelijkertijd inlogt. Bijvoorbeeld parttime personeelsleden loggen niet een volledige dag in en een collega kan gewoon op een ander tijdstip inloggen onder eigen naam.

Je kunt ook een e-mail adres gebruiken als gebruikersnaam, deze is immers makkelijk te onthouden. Een gebruikersnaam wordt wel eens vergeten.

In het overzicht zie je alle gebruikers die toegang hebben in het systeem.

1. Gebruiker aanmaken 2 min.
Je kunt nu een nieuwe gebruiker aanmaken. Klik op  nieuw.

Vul alle benodigde velden in. Hieronder een uitleg van de velden.

• Gebruikersnaam: de gebruikersnaam die nodig is om in te loggen. Je kunt hiervoor ook het e-mail adres van de persoon gebruiken.
  • E-mail: het e-mail adres van de gebruiker.
  • Wachtwoord: het wachtwoord voor de gebruiker. Let op: het wachtwoord dient te bestaan uit minimaal 8 karakters.
  • Bevestig wachtwoord: de herhaling van het wachtwoord om te controleren of het juiste wachtwoord is ingetypt.
  • Is bevestigd: als je een gebruiker rechtstreeks aanmaakt kun je dit veld inschakelen. Dit veld is bedoeld voor een extra controle van zelf aangemaakte gebruikers vanuit een website of webshop.
  • Is vergrendeld: als je een gebruiker tijdelijk wilt blokkeren kun je dit veld inschakelen. Nu hoef je dat niet te doen.
  • Standaard magazijn: het standaard magazijn waar de gebruiker zich begeeft tijdens het inloggen. Kies hier bijvoorbeeld Warehouse – dit is immers het standaard magazijn binnen RentMagic.
  • Rol: kies een rol uit voor de gebruiker die je aanmaakt. Je kunt bijvoorbeeld een rol kiezen die je in vorig onderwerp hebt aangemaakt.

Als je de velden hebt ingevuld klik dan op  opslaan.

Je kunt deze handelingen opnieuw herhalen als je meerdere gebruikers wilt aanmaken.

Je bent nu klaar met het instellen van de gebruiker. Hoppa!

Op naar het volgende onderwerp: systeeminstellingen. Navigeer in het hoofdmenu naar:

Instellingen > Systeem > Systeeminstellingen

nl_NLNederlands