RentMagic logo

Verhoog je productiviteit met deze online verhuursoftware. Alles getegreerd in één softwaresysteem voor jouw organisatie. Materialen, klanten, administratie, planning en alle communicatie.

Dashboard on mobile device

Partners

Ben je op zoek naar een RentMagic expert die jou kan helpen met advies of implementatie? Neem contact met ons op om de juiste partner bij jou in de buurt te vinden.

Slide KENNIS VAN ZAKEN Your RentMagic partner KENNIS VAN ZAKEN Jouw RentMagic expert Nauwe relaties tussen Infodatek, onze distributie- en integratiepartners maken het mogelijk om uitgebreide ondersteuning te leveren voor jouw RentMagic omgeving. Een implementatie partner heeft de technische expertise om ervoor te zorgen jouw RentMagic oplossing te laten functioneren zoals verwacht. De implementatie van RentMagic wordt gerealiseerd op de manier welke het beste past bij jouw en je organisatie. Jouw RentMagic expert Nauwe relaties tussen Infodatek, onze distributie- en integratiepartners maken het mogelijk om uitgebreide ondersteuning te leveren voor jouw RentMagic omgeving. Een implementatie partner heeft de technische expertise om ervoor te zorgen jouw RentMagic oplossing te laten functioneren zoals verwacht.

Partner worden?

Wil je zelf partner worden of wil je meer te weten komen over RentMagic? Sluit RentMagic goed aan op jouw dienverlening? Neem contact met ons op om de partner informatie per e-mail te verkrijgen.

Korting op licenties, abonnementen en accessoires

Portfolio uitbreiding met RentMagic biedt mogelijkheden voor nieuwe business

Een partner krijgt altijd extra prioriteit op support

Als partner heb je een directe ingang in ons R&D team voor advies en inbreng

Met het verkopen van RentMagic versterk je jouw positie op de markt

Je organisatie wordt gepubliceerd op onze website

Get in touch

Would you like more information about RentMagic, partners or project guidance? Please do not hesitate to contact us.

    en_USEnglish